Forumregels

Berichtdoor PVDarts180 » do nov 30, 2017 15:54

Om niet te worden geconfronteerd met dergelijke sancties, zijn onderstaande regels vastgesteld:

Account
Het is niet toegestaan 2 accounts per persoon te bezitten. Dit forum gaat voor kwaliteit, niet kwantiteit. Mocht een eventueel dubbel account bekend worden, zal de meest actieve account worden verwijderd.

Topics openen
Ieder forumlid heeft de bevoegdheid een topic te openen. Hierbij zijn een aantal zaken van belang. Voor het openen, gebruik eerst de zoekfunctie (links op het scherm) om na te gaan in hoeverre er al een topic van je onderwerp is geopend. Dubbele topics worden verwijderd. Voor het plaatsen van een topic, kijk goed onder welk hoofd- en deelonderwerp dit valt. Eventuele verkeerd geplaatste topics worden verplaatst naar de juiste plek. Bespaar ons graag deze moeite.

Mocht je een topic openen, wees duidelijk in titelkeuze. Benoem bij het onderwerp concreet en kort waar het omgaat en licht het duidelijk toe in het daadwerkelijke startbericht.

Taalgebruik
Behandel elkaar zoals je zelf behandeld wilt worden. Kritiek is toegestaan, maar wees hierin respectvol naar de ander. Herhaaldelijk respectloos gedrag heeft consequenties. Vermijd godslasterlijk taalgebruik en vloeken met ziektes zijn zeker uit den boze.

Spelling/grammatica
Wij begrijpen dat niet iedereen de taalkunde perfect beheerst. Perfectie is dan ook geen vereiste, maar let bij het posten op interpuncties en zinsopbouw. Mocht dit een terugkerend probleem worden, dan nemen we hierover contact op.

Tenslotte worden echte ‘shouts’ niet getolereerd. Hiermee wordt bedoeld: overmatig capslock-gebruik. 1 uitzondering is hierop van toepassing: Michael van Gerwen pakt de wereldtitel met een 170-finish.

Blijf ‘on-topic’
Dit forum kent diverse topics. Het is niet nodig in een bepaald topic volledig af te dwalen. Voor overige onderwerpen zijn genoeg andere topicmogelijkheden. Alhoewel de grens hierin lastig is te bepalen zullen overbodige en niet-gerelateerde discussies worden verplaatst naar beter geschikte topics.

Bronvermelding
Bij het plaatsen van artikelen/nieuws etc., vermeld de bron. Dit voorkomt mogelijk plagiaat en doet recht aan de uiteindelijke auteur.

Wet Bescherming Persoonsgegevens
Ieder lid is anoniem. Dit kan door naamkeuze weliswaar in gedrang komen, maar dit is de keuze van ieder forumlid zelf. Het overnemen van namen van darters wordt niet getolereerd. De gevolgen van gemaakte uitspraken kunnen te veel negatieve gevolgen hebben voor de darter zelf. Kent u leden van dit forum, houdt dit bij uzelf. Het is niet aan u deze identiteit bekend te maken.

NSFW
Iedere post/video/foto welke niet veilig is voor werk wordt verwijderd. De posts die worden gemaakt zijn geschikt voor alle leeftijden. Overtreding van deze regel heeft een tijdelijke ‘ban’ als gevolg.

Vragen/opmerking
Niet eens met deze regels of puur een verhelderende vraag over iets wat niet duidelijk is? PM één van de admins en antwoord volgt snel!
Twitter: @PVDarts180
Avatar gebruiker
PVDarts180
 
Berichten: 150
Geregistreerd: do nov 23, 2017 22:54

Keer terug naar Huishoudelijk

cron
 • Toon nieuwe berichten
 • Toon onbeantwoorde berichten
 • Wie is er online
 • Recent topics
 • Er is 1 gebruiker online :: 0 geregistreerde, 0 verborgen en 1 gast (gebaseerd op de gebruikers die de laatste 5 minuten actief waren)
 • Het grootst aantal gebruikers online was 35 op do nov 30, 2017 15:37
 • Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast
 • 3 Users active over the last 24 hours: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Google [Bot]
 • Recent topics
  Reacties
  Bekeken
  Laatste bericht
;